Leden 2009

Rozdíly mezi knihou a seriálem

31. ledna 2009 v 15:11 | xoxo Michelle║gossip-girl.blog.cz |  Interests
KNIHYSERIÁL
Blair: mladší bratr Tylerjedináček
Eleanor: milovnice módynávrhářka
Erik: o dva roky starší, než Serena, studuje vysokoumladší, sebevražedné sklony
Lily nezná Rufuse a je vdanákdysi chodila s Rufusem, je rozvedená
Nate Chucka moc nemusíChuck je Natův nejlepší přítel
Jenny: kudrnaté hnědé vlasy, prsa Erovné blonďaté vlasy, prsa B
Dan: delší neupravené vlasykrátké vlasy
Vanessa jedna z hlavních postavobjeví se až v 6. epizodě
Lily nemá žádný vztah k Bartovi Bassovi
jsou manželé

Jenny Humphrey

31. ledna 2009 v 15:07 | xoxo Michelle |  Characters
Co právě poslouchá na svém iPodu: "Bottle It Up" - Sara Bareilles
Na nočním stolku leží kniha: Závislá na nakupování a dítě - Sophie Kinsella
Ideální prázdniny: Londýn, Anglie
Dětská láska: Aaron Carter
Volný čas: upozorňování na sebe, sbor Constance Billard
Nejoblíbenější předmět ve škole: umění
Nejoblíbenější www: Gossip Girl
Oblíbené jídlo: kuře na tandoori a samosa
Oblíbená videohra: High School Musical: Sing It!
Oblíbený časopis: Teen Vogue
Oblíbená Reality Show: Project Runway
Mobil: růžový Razr
Vysněné povolání: módní návrhářka nebo filantropka na plný úvazek

za překlad děkujeme gossip-girl

Chuck Bass

31. ledna 2009 v 15:05 | xoxo Michelle |  Characters
Co právě poslouchá na svém iPodu: "Guilt By Association" - Louis XIV
Na nočním stolku leží kniha: Pravidla hry - Neil Strauss
Ideální prázdniny: ostrovy Turks a Caico, Karibské moře
Dětská láska: Catherine Deneuve
Volný čas: pití v Palace
Nejoblíbenější předmět ve škole: francouzština (jazyk lásky)
Nejoblíbenější www: http://www.nytimes.com/
Oblíbené jídlo: paštika
Oblíbená videohra: Assassin's Creed
Oblíbený časopis: GQ
Oblíbená Reality Show: The Girls Next Door
Mobil: Motorola Q
Vysněné povolání: budoucí výkonný ředitel Bass Industries. Copak nemáte rádi protekci ?
za překlad děkujeme gossip-girl

Nate Archibald

31. ledna 2009 v 15:04 | xoxo Michelle |  Characters
Bydlí s: otec, Howie alias Kapitán, matka, Anne v domácnosti
Má rád: plachtění, lacrosse, Mac ´n cheese, taxi, Kalifornie, rybaření, svůj mobil, Snickers, Frisbee v Central Park, mapy, Cliffs Notes
Nemá rád: konfrontace, lhaní, geometrie, plány, Jolly Ranchers s příchutí grepu, nuda, ošklivky
Nejlepší přítel: Chuck Bass
Přítelkyně: s Blair je to komplikovaný
Nejoblíbenější doplněk: kašmírový svetr
Oblíbená místa v New Yorku: Sheep Meadow, John's Pizza, Maritime Center v Chelsea Piers, Chinatown, Butter, Loeb Boathouse, Grand Central
Oblíbená hudba: Kanye West, Jay-Z, Talib Kweli, The Roots, Timbaland, Pigeon John, Outkast, Common, Mos Def, TI
Oblíbení spisovatelé: Jack Kerouac, Jon Krakauer, Jack London, Tom Perrotta, Ernest Hemingway, Kurt Vonnegut, Hunter S. Thompson
Oblíbené filmy: Kmotr I & II, Společnost mrtvých básníků, Vykoupení z věznice Shawshank, Batman začíná, Nesvatbovi, Absolvent, Match Point - hra osudu, Soumrak mrtvých
Oblíbení návrháři: Brooks Brothers, J Crew, Paul Stewart, Trovata
Oblíbený seriál: Weeds, Seinfeld, Entourage, Simsonovi, Friday Night Lights, ZTRACENI, Beauty and the Geek, The West Wing, 24, The Fishing Line
hrdinové: Christopher McCandless...zemřel, ale klidně...
Motto: "Prostě se snažím dělat správné věci."
Co právě poslouchá na svém iPodu: "Flashing Lights" - Kanye West
Na nočním stolku leží kniha: Padesát míst kde se plavit před smrtí - Chris Santella
Ideální prázdniny: řecké ostrovy
Dětská láska: Blair Waldorf
Volný čas: lakros
Nejoblíbenější předmět ve škole: zeměpis
Oblíbené jídlo: Burritos
Oblíbená Reality Show: Trosečník
za překlad děkujeme gossip-girl

Dan Humphrey

31. ledna 2009 v 14:28 | xoxo Michelle |  Characters
Žije se: svým otcem Rufusem a mladší sestrou Jenny v bytě ve Williamsburgu- v Brooklynu. Jeho matka Alison se v létě přestěhovala do Hudsonu.
Má rád: podnikavé blondýnky(hlavně jednu), The New Yorker, Vlak linky L, NPR, Netflix, četbu, psaní, kávu, Dartmouth, dobré hodnoty, politiku.
Nemá rád: lidi, co se přetvařují, pomluvy a skandály, protekce, budíky, protivný holky, tančení (moc mu nejde)
Nejlepší přítel: Vanessa Abrams
Přítelkyně: Serena van der Woodsen
Nejoblíbenější doplněk: tričko
Nejoblíbenější místa v New Yorku: Angelika, Gray's Papaya, Tea Lounge ( skvělé místo, kde se dá poslouchat živá hudba), New Yorská veřejná knihovna, Communitea, Whitney
Oblíbená hudba: Lincoln Hawk, Beastie Boys, Kooks, Wilco, Rogue Wawe, Beck, Of Montreal, Band of Horses, Jose Gonzalez, Eliott Smith, Hot Hot Heat
Oblíbení autoři: JL Hall, William Faulkner, David Sedaris, Dave Eggers, Thomas Pynchon, Philip Roth, JD Salinger
Oblíbené filmy: Harold a Maude, Rushmore, City of God, Ferris Bueller's Day Off, ET, History of the World: Part I, The Kid, The Bicycle Thief, Play It Again, Sam

Oblíbení návrháři:No...Prostě nosí to v čem se cítí nejlépe

Oblíbené Tv pořady: The Daily Show, cokoli na PBS, Arrested Development, Kancl (obě verze), Zákon a Pořádek: SVU, Six Feet Under, Curb Your Enthusiasm, Battlestar Galactica
Hrdinové: Jeho otec Rufus
Motto: "Co tě nezabije, to tě posílí."
za překlad děkujeme gossip-g

Serena van der Woodsen

31. ledna 2009 v 14:26 | xoxo Michelle |  Characters
Bydlí s: mámou Lily van der Woodsen a jejím mladším bratrem Ericem v Palace hotelu(jejich byt se renovuje)
Má ráda: Nedělní rána u Blair s kávou, croissanty a Snídaní u Tiffanyho, noční plavání, kluky, co se umí odvázat, Paříž, grilovaný sýr s lanýžovou omáčkou, polední čaj u Pierra,cestování.
Nemá ráda: Pomluvy, když jsou lidi na ni naštvaný, pokojovou službu(má jí už po krk), sněhové bouře, falešný lidi,uniformy, zubařské ordinace
Nejlepší kamárádka: Blair Waldorf. Prozatím.
Přítel: Dan Humphrey. Prozatím...
Nejoblíbenější doplněk: Punčocháče. S čímkoliv.
Nejoblíbenější místa v New Yorku:
Bethesda Terrace Arcade v Central Parku,
Sant Ambroeus,Barney's,Metropolitní muzeum umění, Botanické zahrady, Serendepity 3.
Oblíbená hudba: Feist, The Bravery, Charlotte Gainsburg, Mika, Air, Phoenix, Arcade Fire, Joanna Newson, Blonde Redhead
Oblíbení autoři: Ernest Hemingway, Gabriel Garcia Marquez, Shell Silverstein, Henry James, Marisha Pessl
Oblíbené filmy: Bonnie a Clyde, Annie Hall , Marie-Antoinette, Rear Window, Zasnubní večírek, Amelie, Bez Dechu, Když Harry potkal Sally, Sám Doma
Oblíbení Návrháři: Tory Burch, Lanvin, Michael Perry, Marc Jacobs, Zac Posen
Oblíbené Tv pořady: Project Runway, 30 Rock, My So-Called Life, America's Next Top Model, Arrested Development, American Idol
Hrdinové: Její mladší bratr Eric
Motto: "Není nic špatného na tom mít tajemství, pokud by pravda někoho zranila."

za překlad děkujeme gossip-g

Blair Waldorf

31. ledna 2009 v 14:23 | xoxo Michelle |  Characters
Bydlí s : Se svojí mámou, módní návrhařkou Eleanor Waldorf. Její otec, Harold Waldorf, bydlí v Paříži se svým přítelem Romanem.

Má ráda: Audrey Hepburn, balerínky od Lanvina, Paříž, Vánoce, Show s udílením cen, Svatební oznámení v New York Times, Yale, Organizování večírků.
Nemá Ráda: Lháře, děvky, podvodníky, nevychovanost, špatnou hygienu, módní faux pas, Upper West Side.
Nejlepší kamarádka: Serena van der Woodsen. Prozatím.
Přítel: Nate Archibald.
Nejoblíbenější doplněk: čelenky.
Nejoblíbenější místa v New Yorku: Lincolnovo Centrum, Guggenheimovo muzeum, Lázně Bliss, Pastis, Bergdorf Goodman, Wollmanovo kluziště v Central Parku.
Oblíbená Hudba: Justin Timberlake, M.I.A., Cat Power, Meiko, Zero 7, Sea Wolf, The Beatles, Bjork, Radiohead.
Oblíbení spisovatelé: sestry Bronteovy, Edith Wharton, Leo Tolstoy, William Shakespeare, Joan Didion, Lewis Carrol.
Oblíbené filmy: Snídaně u Tiffanyho, všechno s Audrey,Manhattan, Casablanca, Všechno o mé matce, Čaroděj ze země Oz, La Cage aux Folles, 16 svíček.
Oblíbení návrháři: Eleanor Waldorf, Chanel, Burberry, Prada, Stella McCartney, Narciso Rodriguez, Balenciaga.
Oblíbené TV pořady: Sex ve městě, Felicity, America's Next Top Model, CoNenosit, Tak Ty si myslíš, že umíš tancovat, cokoli na BBC America, The Mary Tyler Moore Show.

Hrdinové: Audrey Hepburn. A její otec Harold.

Motto:
"Praví přátelé tě bodnou zepředu."
za překlad děkujeme gossip-g

2.17 Extended promo

31. ledna 2009 v 13:45 | xoxo Michelle |  Videos

Leighton Meester on cover Seventeen

31. ledna 2009 v 13:42 | xoxo Michelle |  Leighton-facts
Kdyby se někdy Leighton Meester potkala tváří v tvář s jejím televizním alter-egem Blair Waldorf,tak by to nejspíš skončilo bitkou o zájem špatného Chucka Basse!

Leighton totiž prozradila,že má ráda špatné a tajemné chlapíky!A to v rozhovoru pro březnové vydání časopisu Seventeen,na jehož titulní straně se také objeví!

Televizní hvězdička známá předevšim díky seriálu Gossip Girl na sebe prozradila i spoustu dalších věcí a to nejen ohledně sebe,ale i její rodiny a toho,jak se ponaučila z chyb jejích rodičů.

Přeložila Michelle pro gossipgirl-xoxo.blog.cz

Leighton-filmography

20. ledna 2009 v 17:41 | xoxo Michelle |  Leighton-facts
Killer Movie (2008) .... Jaynie Hansen
Gossip Girl" .... Blair Waldorf (2007 - ?)
The Haunting of Sorority Row (2007) (TV) .... Samantha
Remember The Daze (2007) .... Tori
Drive Thru (2007) .... Mackenzie Carpenter
Inside (2006) .... Josie
Flourish (2006) .... Lucy Covner
"Surface" .... Savannah Bennett (12 episodes, 2005-2006)
Hollywood Division (2004) (TV) .... Michelle
"Tarzan" .... Nicki Porter (5 episodes, 2003)
Hangman's Curse (2003) .... Elisha Springfield
The Jackalope (2003) .... Lorraine

Leighton Meester

20. ledna 2009 v 17:29 | xoxo Michelle |  Leighton-facts
Celé jméno:Leighton Marissa Claire Meester
Narození:9.4.1986(FL)
S hraním začla v roce 1999 a to v seriálu Právo a pořádek.Dále se objevila i v seriálech jako CSI:Miami,8 jednoduchých pravidel nebo Sedmé nebe.Největší slávu jí ale přinesla až role Blair Waldorf.
•V 11 letech se přestěhovala s rodiči do New Yorku,kde pak pracovala jako modelka.
•V televizi se poprvé ukázala ve 13 a to v seriálu Právo a pořádek.
•Je přírodní blondýnka.
•Píše texty pro její debutové album,které vyjde v příštím roce.
•Její nejoblíbenější město na celem světe je New York.
•Měří 1,65 metru.
•Má staršího bratra Douglase.
•Dřívě dělala balet.
•Časopisem TV Guide byla minulý rok označená za 5.nejlépe se oblékanou herečku.

Filmography

20. ledna 2009 v 17:08 | xoxo Michelle |  Taylor-facts
Filmy
1999 - The Prophet's Game, Moonstone, jako Honey bee swan
2000 - How the Grinch Stole The Christmas, jako Cindy Lou Who
2002 - We Were Soldiers, jako Julie Moore
2002 - Alexandra, Spy Kids 2: Island of Lost Dreams,jako Alexandra
2002 - Hansel & Gretel, jako Gretel
2006 - Saving Shiloh, jako Samantha Wallace
2007 - Paranoid Park,jako Jennifer
2007 - Underdog, jako Molly
2008 - Doubting Thomas, jakoMadison

TV
2006 - Misconceptions, jako Hopper Watson
2007-? - Gossip Girl, jako Jenny Humphrey

Speciály
2000 - 2000 Blockbuster Entertainment Awards
2001 - The 2001 Genesis Awards, Presenter

Taylor Momsen

20. ledna 2009 v 17:01 | xoxo Michelle |  Taylor-facts
Celé jméno:Taylor Michel Momsen
Narozena:26.7.1993
Výška:1.71 cm
Rodiče:Michael a Collette
Zájmy:hraní,zpívání a tanec(chodila na taneční kurzy)
Obl.předmět:chemie
Obl.skupiny:Black eyed peas,Garbage

Její herecká kariéra začala,když jí byly pouhé 3 roky a to v reklamě pro Shake 'N' Bake.
Pak si střihla ještě pár menších rolí,ale její první velká role nastala v roce 2000,kdy si zahrála dívku jménem Cindy Lou ve filmu s Jimem Carreym s názvem Grinch.
Mohli jste jí také vidět v pokračování Spy Kids,kde hrála prezidentovu dceru Alexandru.
Její momentální a zatím asi nejznámější rolí je Jenny v seriálu Gossip Girl.

Mimochodem v červnu minulého roku ve svých 14letech podepsala smlouvu s IMG models=)

Taylor Momsen Possible Nike Commercial

20. ledna 2009 v 16:32 | xoxo Michelle |  Taylor-others
Na první pohled se to zdá jako útěk před otravnými novináři,ale nenechte se oklamat!
Tohle je totiž pravděpodobně natáčení nějaké reklamy a to pro Nike.

O seriálu-základní info

20. ledna 2009 v 16:17 | xoxo Michelle |  About
Gossip girl je seriál založený na stejnojmenné knižní sérii.Vypravěčkou příběhu je neznámá blogerka,co si říká Gossip Girl(Super drbna)a vlastní internetovou stránku,na které píše o všem,co se na Upper East Side šustne.

Seriál začíná příchodem Sereny,která byla rok pryč a její návrat nikdo nečekal.
Serena má nejlepší kamarádku Blair,která chodí s Natem.Nate se na nějaké svatbě
vyspal se Serenou a pořád jí má hodně rád.Je tu i Chuck,známý sukničkář,ale dokáže sei zamilovat,ale není to vždy opětované.
Serena začne chodit s Danem,klukem,který je do ní od 9.třídy zamilovaný,ale nepatří do takové bohaté vrtsvy jako ona .Je tu ovšem i jeho nejlepší kamarádka Vanessa,do které byl jistou dobu taky zamilovaný...Dan má také mladší sestru Jenny,která se snaží zapadnout mezi Blair a její kamarádky.Ty jí ovšem mají spíš jako služku.Serenin bratr Eric se zase pokusil o sebevraždu,proto ho jeho matka nechvává držet v léčebně...a tak dál a tak dál...Zdá se vám to zamotané?=D
To ještě nevíte,že Serenina matka byla první velkou láskou Danova otce a jak se říká stará láska nerezaví.Blaiřin otec opustil její matku kvůli jinému muži ...a to je jen začátek!



source:gossip-girl.serial4u.cz

Layout 0.1

18. ledna 2009 v 21:19 | xoxo Michelle |  Layouts
HyperLink
Version:0.1

Designed by:Michelle

From:17.1.09→to:?

Affiliates

18. ledna 2009 v 21:05 | xoxo Michelle |  Affiliates
1•Summer&Naty xoxo

2•Miuska xoxo

3•Nathali xoxo

4•Lady Blair xoxo

5•Marki xoxo

6• Wyhi™ xoxo

7•Danny xoxo
8•Blazulka96 xoxo

9•Gossip Girl xoxo

10•[S]Miley ♥xoxo

11• Natalli xoxo

Apply?

17. ledna 2009 v 18:23 | Michelle |  Apply
Pokud chceš s námi spřátelit tak musíš dodržovat tyto podmínky:
1]]Chodit k nám aspoň jednou týdně.
2]Svůj blog aktualizovat max. jednou za dva týdny!
3]Kopírovat od nás se zdrojem!


Pokud tyto pravidla budeš dodržovat tak stačí jen:
1]Napsat do komentů svůj nick a blog.
2]A pak už jen vyčkej našeho komentáře jestli jsem se rozhodli pro ano!


Book

17. ledna 2009 v 15:45 Book


Site

17. ledna 2009 v 15:42 Site